Tírig no tindrà metge diàriament durant l’estiu per falta de personal

«Ara tenim metge cada dia i aquest estiu, segons ens ha informat Sanitat, no el tindrem». Així descriu l’alcalde de Tírig, Juan José Carreres, la situació a la qual s’enfronten els veïns de la localitat durant els mesos estivals. «Des de la direcció territorial de Sanitat no ens garanteixen que hi haja metge diàriament i ens diuen que únicament podrà venir en dies alterns que se’ns comunicaran la setmana anterior», lamenta l’alcalde.

Carreres ha demanat a Sanitat que «faça el necessari per a dotar de suficients metges a l’àrea sanitària que comparteixen Les Coves i Tírig perquè el metge continue prestant servei de 9 a 14 h com ocorre en l’actualitat».

Sanitat únicament garanteix la presència diària del servei d’infermeria. L’alcalde ha apuntat que «a més de comunicar-nos que no prestaran consulta diària ens han dit que hi haurà dies en què únicament puguen estar unes hores i que si necessitem atenció haurem de desplaçar-nos 15 quilòmetres fins a Les Coves de Vinromà o bé vindran en casos d’urgència». Per a renovació de receptes i altres tràmits l’atenció telefònica serà des dels Coves. L’alcalde ha posat en valor «la dedicació i professionalitat dels metges i infermeres que presten el servei perquè sabem que amb el seu esforç tracten de sobreposar-se a la falta de personal havent de passar consulta fins i tot després de llargues guàrdies, però no és la millor solució, la solució és contractar el personal necessari».

Comparta sus opiniones