Tírig contractarà 9 persones amb una inversió de més de 135.000 euros

L’Ajuntament de Tírig ha accedit a diverses línies d’ajudes amb les quals aconseguirà 135.304 euros per finançar la contractació de 9 persones que s’afegiran a la plantilla municipal. Així doncs, el consistori s’ha beneficiat de quatre línies del servei LABORA de la Generalitat Valenciana. Del Pla EMDONA s’obtindran 22.284 euros amb els quals s’ha contractat una dona durant 10 mesos per dur a terme tasques d’auxiliar d’arxiu.

Amb el Pla EXPLUS (19.355 euros) es contractarà durant 12 mesos, una persona major de 30 anys per a executar tasques d’ajuda social a persones majors; i amb el Pla EMPUJU  (18.771 euros) serà una persona menor de 30 anys qui s’incorporarà a la brigada municipal, també amb un contracte d’un any de duració. Aquestes ajudes estan finançades pel Fons Social Europeu Plus (FSE+).

Finalment, l’Ajuntament de Tírig formarà una brigada forestal per a la neteja i desbrossament de boscos, que entrarà en funcionament a partir de l’agost amb 4 peons. Aquest equip es conformarà a partir de la subvenció del Pla EMERGE per valor de 66.000 euros.

Per últim, mitjançant el Pla d’Ocupació de la Diputació de Castelló s’ha accedit a una subvenció de 8.894 euros que finançaran 3 mesos de contracte de la plaça de socorrista per a la piscina municipal, i una plaça d’administratiu durant 3 mesos, que realitzarà les seues funcions a les oficines municipals.

Tant la Regidora de Personal, Sofia Roda, com l’Alcalde, Juanjo Carreres, han comentat que “aquestes contractacions permeten que tinguem actius pràcticament a tots els veïns i veïnes que estaven en situació de desocupació, al mateix temps que millorem els serveis al municipi”.

A més “no suposen cap desemborsament econòmic per al consistori, ja que estan subvencionades al 100%“.

Comparta sus opiniones