Tírig inverteix 130.000 euros en la reforma de la piscina

Tírig dóna la benvinguda a l’estiu amb l’obertura de les instal·lacions de la piscina municipal. Enguany, el consistori ha invertit 130.000 euros en la reforma global del complex esportiu i d’oci, on destaca l’adquisició d’una nova depuradora per a la piscina infantil. A més, s’ha adquirit un robot d’aigua per netejar el fons de la piscina i s’ha posat a punt la depuradora de la piscina més gran.

Per una altra banda, en l’accés a la piscina adulta s’han instal·lat unes baranes que permetran una entrada còmoda a totes les persones usuàries de la piscina a més de la construcció d’escales. També s’ha reformat tota la solera que envolta les dos piscines així com la zona de les dutxes. Finalment, s’ha replantat gran part de la gespa de tot el complex i s’han canviat totes les manisetes que decoren l’interior de les dos piscines. Per tot això, el consistori ha rebut una subvenció de 120.000 euros, finançant amb fons municipals la resta d’inversió realitzada per tindre preparades les instal·lacions per molts anys.

La piscina estarà oberta al públic durant tot el juliol i l’agost. Les entrades per accedir es poden comprar directament a la piscina municipal, així com els abonaments per tot l’estiu. Més informació sobre la piscina es pot consultar a l’Ajuntament de Tírig en horari d’atenció al públic.

Comparta sus opiniones