Tírig ultima la festa de Santa Quitèria

– Demà dijous està prevista l’elaboració de ‘coquetes’ per al repartiment del dissabte, que també acollirà la missa de la patrona

L’Ajuntament de Tírig prepara les activitats de la festa de Santa Quitèria, que arrancaran aquest dijous amb l’elaboració de les ‘coquetes’. Aquesta jornada de germanor per a compartir la tradició marca l’inici dels preparatius en honor a la patrona, que el dissabte viuran un moment clau. De fet, un menjar amb totes les persones que col·laboren en l’elaboració suposarà una nova oportunitat per a celebrar aquesta data assenyalada en el calendari de Tírig.

Ja el dissabte, la celebració de la missa de Santa Quitèria i el repartiment de les ‘coquetes’ pastades dos dies abans, a més del ‘tardeo’, reuniran veïns i visitants en eixa jornada tan especial que, com cada any, suposa un punt d’inflexió en la programació del municipi.

L’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, ha convidat la població a participar en les activitats programades. En concret, ha recordat que l’Ajuntament ha organitzat el ‘tardeo’ a càrrec de Twin’s en la plaça del Mercat. El pavelló municipal acollirà durant la nit la discomòbil The End, organitzada pels Quintos 2023, per als qui vulguen estendre la festa fins a la matinada.

Comparta sus opiniones