La Valltorta Trail porta a Tírig el millor esport de muntanya

Les muntanyes i paratges naturals de Tírig van ser l’escenari de la VII Valltorta Trail que es va celebrar el passat cap de setmana, amb més de 200 participants inscrits en els dos circuits preparats. Quasi un miler de persones van omplir els carrers del municipi, entre veïnat i visitants que es van apropar per diferents punts del circuit, però majoritàriament a la meta. Així doncs, la prova es va dividir en dos recorreguts: el Valltorta Trail de 24 km, i la Valltorta Marxa de 13 km.

Andrés Pascual, amb un temps de 02:14:05, va ser el gran guanyador del diumenge en la prova llarga. El podi el van completar Hèctor Edo i Carlos Belda, amb un temps de 02:14:54 i 02:19:41 respectivament. Pel que fa a la categoria femenina, Àngels Centelles va pujar al primer calaix del podi després d’una gran cursa registrada en 02:56:43, seguida per Raquel Museros (03:16:50) i Mònica Feliu (03:35:59).

Sobre la Valltorta Marxa, l’or el van assolir Vicente Agustín Ferreres, amb un temps de 01:08:26, i Anna Martínez, amb la marca 01:21:42. Per darrere, Saul Bort i Abel Cebrian van disputar un final intens de cursa, amb 01:10:28 i 01:11:34 de marca respectivament. En el cas femení, Laura Contreras i Alejandra Quilis van protagonitzar un altre final disputat, amb els respectius temps de 01:36:56 i 01:37:04.

«Tírig compta amb una cursa consolidada en el calendari esportiu de muntanya. Estem molt satisfets per poder acollir a esportistes de gran nivell cada any, i que el poble estiga de gom a gom per la competició. És una gran forma de dinamitzar l’activitat del poble mentre es té cura del medi ambient i es practica un estil de vida amb l’esport en el centre. Tots i totes hem eixit guanyant des de fa molts anys amb la Valltorta Trail», ha explicat l’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, qui ha agraït a l’organització i voluntaris «el seu esforç i exemplar treball per aconseguir l’èxit durant tants anys i fer de Tírig un gran escenari esportiu».

Comparta sus opiniones