Tírig finança extraescolars d’anglés per a xiquets i joves

L’Ajuntament de Tírig ha posat en marxa classes extraescolars d’anglés per a xiquets, xiquetes i joves de la localitat. Un servei addicional a l’educació de col·legis i instituts enfocat a preparar les diferents proves de nivell Cambridge, i que treballen en estreta col·laboració amb els centres educatius per a repassar els conceptes vistos en classe. El consistori finança la meitat del cost de tot el curs per cada alumne que s’inscriga, col·laborant així amb les possibilitats econòmiques de totes les famílies. L’empresa que ofereix les extraescolars és BEC (Beni English Camp), en col·laboració amb Kilkenny.

Des del mateix ajuntament s’incideix en què la possibilitat de cursar aquestes classes a Tírig no obliga l’alumnat a desplaçar-se cap a altres pobles, i augmenta els recursos educatius de la localitat. Cada setmana, els dimecres i divendres durant una hora i quart, els i les joves assisteixen a la Biblioteca Municipal, les sales de la qual disposen de tota la tecnologia i espai necessari. A més, un divendres de cada mes un professor natiu reforça les lliçons.

L’activitat extraescolar s’ha dividit en tres franges d’edat, amb grups reduïts de fins a set places. El primer grup, que arriba fins a 4t de primària i en el qual hi ha inscrits 3 alumnes, entra els dimecres a les 12.15h i els divendres a les 17:45h. El segon grup, de 5é i 6é de primària amb 6 alumnes apuntats, entra els dimecres a la 13:30h i els divendres a les 16.30h. Finalment, el tercer grup, d’edats compreses per l’ESO i amb 5 alumnes matriculats, entra els dimecres a les 16h i els divendres a les 15.15h.

Comparta sus opiniones