La cinquena Valltorta Trail de Tírig enlluerna amb 240 participants

El diumenge 8 de maig es va celebrar la cinquena edició de la Valltorta Trail de Tírig. En ella van participar un total de 240 participants entre les dues modalitats organitzades: un circuit de 22 km i més de 1100 metres de desnivell positiu, i un altre més curt de 12 km i 600 metres de desnivell. En tots dos casos, el recorregut travessava punts d’alt valor natural i paisatgístic com el barranc de la Valltorta, enclavament que fa milers d’anys ja s’habitava pels primers pobladors. Així, abans de baixar al barranc es pujava per muntanyes com la Serra de la Creu o Montegordo.

Vicente Herrera i Ioana Petenchi van ser els grans vencedors del recorregut llarg, en categoria masculina i femenina respectivament. A Herrera li van acompanyar en el podi Abel Cebrián i Carlos Belda, mentre que en el cas femení van ser María Guerola i Belén Agut. Pel que respecta a la carrera de 12 km, les primeres posicions van ser per a Lorenzo Blázquez i Miriam Chiachio. El podi masculí el van completar Miguel Molina i Xavi Martínez i el femení Rebeca Ros i Noelia Rodríguez.

“Ha sigut una experiència inoblidable que segur es tornarà a repetir. L’elevada participació i el gran acolliment pels veïns i veïnes és una satisfacció per a l’organització”, ha explicat l’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres, qui dona les gràcies a “tots els i les voluntàries que van aportar el seu gra d’arena en el transcurs de la carrera, sense els quals no haguera sigut possible celebrar l’esdeveniment”.

Comparta sus opiniones