Inversió històrica de 180.500 euros en Tírig

L’Ajuntament de Tírig ha accedit a una ajuda econòmica per als exercicis 2024 i 2025 de 180.500 euros per part de la Diputació de Castelló. Una suma històrica que «mai s’havia produït i amb la que podrem tirar endavant molts projectes i millorar el funcionament de l’administració», ha explicat l’alcalde del municipi, Juanjo Carreres.

La suma que s’invertirà en Tírig mitjançant el Pla Diputació Impulsa «s’està estudiant i barallant per destinar-la a diferents obres», exposa Carreres, qui agraeix a Marta Barrachina, presidenta de la Diputació de Castelló, «la ferma aposta per l’interior de la província i pel desenvolupament que ens permetrà assolir, ja que ens permeten gastar fins a un 40% de l’ajuda en despesa corrent».

Entre els projectes ja s’han posat damunt la taula està la finalització de la reforma integral del consistori, especialment en la primera planta que s’ha anat millorant durant els últims anys amb xicotetes reformes. «Una vegada s’hagen analitzat totes les vies per invertir correctament aquests diners, s’informarà degudament al veïnat», anuncia el primer edil de Tírig.

Comparta sus opiniones