Comencen les obres de reforma del col·legi de Tírig

L’alumnat de l’aulari de Tírig del CRA L’Ullastre s’ha acomiadat de l’actual centre educatiu amb una jornada de pintura mural. I és que, el pròxim 1 de juliol començaran les obres de reforma del col·legi. «En estos moments estem buidant les aules i guardant tot el material per a disposar d’ell el pròxim curs» ha afirmat l’alcalde, Juanjo Carreres. Cal recordar que el curs escolar 2024/2025 començarà al setembre en aules prefabricades, ja que els treballs tenen un termini d’execució d’un any.

Les obres, adjudicades després d’un procés de licitació pública a través de la Plataforma de Contractació del Sector Públic a l’empresa Elecnor, tindran un cost de 563.433,36 euros.

«La renovació integral del nostre col·legi era una reivindicació històrica dels veïns i veïnes de Tírig per la qual, des de l’Ajuntament, portem anys lluitant. Ara ja és una realitat i l’any vinent podrem estrenar un col·legi de qualitat, adequat a les necessitats dels nostres xiquets i xiquetes i que mira cap al futur» ha ressaltat Carreres.