1,7 milions a Tírig per a reformar el col·legi, 7 habitatges socials i la millora de 3 places

Tírig afronta 2024 com el més inversor de la seva història. 1’7 milions d’euros permetran la reforma integral del col·legi, construir 7 habitatges socials i una millora urbana integral de 3 places i els seus carrers adjacents.

L’alcalde, Juanjo Carreres, ha destacat que «aquestà inversió serà possible gràcies a les ajudes que ens ha concedit la Generalitat Valenciana». Avui mateix s’ha conegut la resolució d’una d’aquestes ajudes, el Pla Conviure, que connectarà la Plaça del Mercat, la Plaça de l’Església i la Plaça dels Olms, la qual cosa suposarà la reforma integral dels espais urbans més cèntrics de Tírig. En aquest cas la inversió serà de 500.000 euros.

– Col·legi

En l’aulari del col·legi la inversió que rebrà el municipi serà de 563.000 euros. D’aquesta manera es podran millorar de manera integral les instal·lacions del col·legi de la localitat, integrat en el Col·legi Rural Agrupat L’Ullastre.

– Habitatges

Finalment Tírig podrà dedicar 635.000 euros per a construir 7 habitatges socials en el municipi. S’alçaran en el terreny que ocupa l’antiga cooperativa. D’aquesta manera es podrà ajudar a resoldre un dels principals problemes que tenen els municipis: la disponibilitat d’habitatges per als qui volen viure al poble.

Carreres ha agraït el compromís de la Generalitat Valenciana amb el municipi. «Les polítiques per al món rural són aquestes i es concreten en aquestes inversions» ha emfatitzat.

Comparta sus opiniones