Tírig viu amb intensitat el pont de Tots Sants

El pont de Tots Sants, que se celebra del dissabte 30 d’octubre al dilluns 1 de novembre, dia de la festivitat, arriba carregat d’activitats a Tírig. Així, el dissabte tindrà lloc la BTT Territori Templer amb sortida a les 9h i finalització, aproximadament, a les 12h. Unes dues-centes persones participaran en aquesta carrera de muntanya que recorrerà entorns únics. Així mateix, a la vesprada, a les 19.30h, serà la presentació del llibre “La Reliquia” en el saló de plens de l’ajuntament. L’obra, que compta amb elements ficticis i reals al voltant de la vida del pintor tirijà Gabriel Puig Roda, estarà presentada pel seu autor, Javier Garrit, i el tècnic de turisme de Tírig, Jordi Saúch.

Les activitats continuaran el dilluns 1, dia de Tots Sants, amb l’obertura oficial del Centre BTT Maestrat. Se succeiran diverses activitats com dues rutes BTT ‘pro’ i ‘amateur’ a les 9h i d’una durada aproximada de dues hores i mitja; una concentració de bicis al Centre BTT a les 12.30h seguida de la presentació de l’empresa Maesports Turisme Esportiu, gestora del Centre; i d’un passeig familiar amb bicicleta per l’entorn fins al Parc de la Raboseta.

Aquesta nova ubicació acollirà una partida commemorativa de pàdel a les 13h per a estrenar la pista, nou espai esportiu del municipi. En finalitzar, des de les 14h hi haurà una barbacoa amb música de DJ. Cal indicar que les persones participants en les activitats anteriors rebran de manera gratuïta el tiquet per a adquirir l’entrepà i la beguda, mentre que la resta d’assistents podran comprar-lo per 2 euros.

Comparta sus opiniones