Tírig demana un consum responsable de l’aigua davant la sequera en el Maestrat

«Encara que de moment no hem d’aplicar cap restricció quant al consum d’aigua, des de l’Ajuntament demanem tant al veïnat com als propietaris dels establiments de la localitat que facen un ús responsable de la mateixa per a evitar possibles desproveïments» ha indicat l’alcalde de Tirig, Juanjo Carreres. En aquesta línia, s’ha demanat a les Brigades Municipals i als treballadors dels edificis públics que gasten la menor aigua possible, en pro de l’estalvi i la reducció del consum.

La falta de precipitacions i les altes temperatures per a aquesta època de l’any estan provocant que el nord de la província de Castelló, principalment la zona del Maestrat, estiga en risc per sequera.

L’Ajuntament de Tírig ja ha mantingut contactes amb el diputat del Cicle Integral de l’Aigua, Iván Sánchez, per a tractar el tema de la forma més eficaç.

Així mateix, s’ha demanat una reunió amb la Conselleria d’Infraestructures, «per a sol·licitar un pla d’ajudes anual i, a poc a poc, renovar la canonada que va des del pou dels Coves fins al poble i, així, evitar les constants fugides de la canalització» ha finalitzat Juanjo Carreres.

Comparta sus opiniones