Tírig comença les obres de renovació de les piscines

L’Ajuntament de Tírig ha adjudicat a l’empresa Latra 2010 SL les obres de renovació de les piscines municipals. El procés de contractació s’ha realitzat a través de la Plataforma de Contractació de l’Estat i l’actuació ha sigut adjudicada per 120.000 euros IVA inclòs. L’actuació està subvencionada dins del Pla Provincial d’Obres i Serveis Castelló Avança de la Diputació Provincial de Castelló.

Les obres consistiran en la renovació dels interiors de les piscines gran i xicoteta, la millora dels corredors que voregen els espais, la reforma de les dutxes, la creació d’una escala a la piscina gran per a facilitar l’accés, canviar d’ubicació el quadre elèctric de la piscina gran per a evitar possibles perills i substituir la depuradora de la piscina xicoteta.

Els treballs estaran finalitzats abans de l’arribada de l’estiu. «Les piscines són un servei bàsic i fonamental a l’estiu. Són punt de trobada dels nostres veïns i veïnes que aprofiten per a fer esport o desconnectar de la rutina. Per això, treballem a mantindre-les en les millors condicions» afirma l’alcalde, Juanjo Carreres.

Amb la present actuació es renovarà per complet tot el recinte de les piscines, després de la realització en 2009 dels vestuaris i el bar.

Comparta sus opiniones