Tírig celebrarà les festes patronals del 22 al 31 de juliol

La Mostra Prehistòrica arribarà el cap de setmana del 23 i 24 de juliol

La música, els bous, el ‘tardeo’ i les activitats infantils i familiars seran les protagonistes del 22 al 31 de juliol a Tírig a causa de la celebració de les festes patronals en honor a Sant Jaume.

Deu dies plens d’esdeveniments en els quals l’Ajuntament ha pensat en tots els gustos i edats. «Hem volgut que totes i tots tinguen l’oportunitat de gaudir de Tírig i tot el que ofereix. Per això, hem creat una programació variada en la qual tenen cabuda des dels jocs d’aigua per als xiquets i xiquetes, la tradició del Ball Pla, els bous, el llegat del pintor Gabriel Puig Roda i fins a les discomòbils per als més joves amb ganes de passar-ho bé fins a la matinada» afirma l’alcalde, Juanjo Carreres.

Així mateix, la quarta edició de la Mostra Prehistòrica, en la qual l’Ajuntament compta amb la col·laboració del Museu de la Valltorta, s’ha programat per al primer cap de setmana de festes: els dies 23 i 24 de juliol.

Com és habitual, el municipi tornarà a les seues arrels més primitives i recordarà el seu passat prehistòric amb, entre altres, un mercat de venda i exposició de productes, visites guiades a les pintures rupestres de la Cova dels Cavalls i la Cova del Civil, escenificacions de la vida prehistòrica o activitats sobre arqueria, treballs manuals o arqueologia per als més xicotets.

Cal indicar que tota la programació de les festes patronals i la IV Mostra Prehistòrica de Tírig es troba disponible en les xarxes socials de l’Ajuntament.

Comparta sus opiniones