Tírig celebrarà la Mostra Prehistòrica del 22 al 24 de juliol

– L’esdeveniment tindrà lloc dins dels festejos patronals, del 22 al 31 de juliol

L’Ajuntament de Tírig ha anunciat les dates de realització de la Mostra Prehistòrica que, en aquest 2022, serà de 22 al 24 de juliol coincidint amb la celebració dels festejos patronals que, començant el mateix 22, finalitzaran el 31 de juliol. «Volem que l’activitat i la cultura tornen a Tírig i que els nostres veïns, veïnes i visitants gaudisquen de tot allò que el nostre municipi els ofereix» ressalta l’alcalde, Juanjo Carreres.

Així, la Mostra Prehistòrica es caracteritza per la realització d’activitats per a tots els gustos i edats amb un nexe comú: el passat prehistòric de la localitat. I és que, no s’ha d’oblidar que a Tírig es troben el Museu de la Valltorta i tres abrics rupestres visitables de gran valor com són la Cova dels Cavalls, Les Coves del Civil i el Mas d’En Josep.

Indicar que el programa de tots dos esdeveniments es presentarà en pròximes setmanes. «Des de l’Ajuntament intentarem que, com sempre, hi haja activitats per a totes i tots on es combinen jocs, música, cultura i esport» finalitza Carreres.

Comparta sus opiniones