Tírig acull a una família ucraïnesa

«Volem ajudar a Ucraïna» així s’ha expressat l’alcalde de Tírig Juanjo Carreres. I és que, l’Ajuntament de Tírig està a l’espera que una família de sis persones procedents d’Ucraïna arribe al municipi per a instal·lar-se en una casa llogada pel consistori. «Es tracta d’una àvia amb les seues dues filles i tres nets de 2, 10 i 11 anys» afirma l’alcalde. El contacte amb la família s’ha fet a través de les xarxes socials i, en aquests moments, han aconseguit eixir d’Ucraïna i arribar a Polònia.

«Arribaran a Tírig en dos viatges separats. Tres d’ells eixiran de Polònia aquest divendres amb cotxe i s’espera que arriben el diumenge, mentre que la resta de la família vindrà amb autobús el 19 de març» afig Carreres.

Amb tot, «si la situació no canvia o la família canvia d’opinió, en pocs dies Tírig tindrà sis nous veïns que seran acollits amb els braços oberts» emfatitza l’alcalde.

A més, aquesta mateixa setmana s’entregarà a la Diputació l’ajuda humanitària recollida per l’Ajuntament gràcies als donatius de veïns i veïnes perquè arribe a aquelles persones a Ucraïna que la necessiten.

Comparta sus opiniones