Tírig aconsegueix més d’1.000.000 d’euros per a crear habitatges socials i millorar el Col·legi

L’Ajuntament de Tírig ha aconseguit dues subvencions de la Generalitat Valenciana valorades en 1.063.166,66. Una xifra històrica que millorarà la qualitat de vida dels veïns i veïnes i oferirà noves oportunitats per al creixement de la població.

Amb el programa Recuperem Llars, l’Ajuntament durà a terme la construcció de set habitatges municipals en l’edifici de la Cooperativa. L’ajuda rebuda ha sigut de 499.733,30 euros. «Sabem que al poble hi ha habitatges buits però són de caràcter privat i des de l’Ajuntament volem oferir a possibles nous veïns i veïnes un lloc on viure. Els habitatges municipals facilitaran la creació de població» afirma l’alcalde Juanjo Carreres.

Així mateix, amb el Pla Edificant, l’Ajuntament disposarà de 563.433,36 euros per a realitzar una millora integral en el Col·legi d’infantil i primària integrat en el CRA Ullastre, fent-ho més accessible i més eficient energèticament. «Portem anys en converses amb Conselleria per a canviar i arreglar el Col·legi i ara, per fi, disposarem dels fons per a això» ressalta Carreres.

Les dues actuacions «suposaran una millora substancial en la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Tírig» sentencia Carreres, qui afig que «els nostres xiquets i xiquetes són el futur i mereixen disposar del millor centre educatiu possible. A més, és fonamental que apostem per l’augment de la població, per la qual cosa la creació d’habitatges i la millora en l’educació van de la mà».

Comparta sus opiniones