Obertes les inscripcions per a la VII Valltorta Trail del 12 de maig

– Tírig torna a oferir el seu entorn natural per a una prova que ofereix dues modalitats en funció de la dificultat

La Valltorta Trail descompta els dies per a una nova edició, prevista per al diumenge 12 de maig, amb l’obertura de les inscripcions. Els esportistes interessats a participar poden reservar plaça tant per a la carrera curta (13 quilòmetres) com la llarga (24), totes dues en l’entorn natural de Tírig, d’alt valor paisatgístic.

L’hora d’inici de totes dues carreres està prevista per a les 8.15h i el preu també és idèntic en tots dos casos: 16,6 euros. La prova curta -Marxa Valltorta- eixirà de la plaça del Mercat, passarà pel Tossalet a 621 metres d’altitud, pujarà fins a la Serra de la Creu (759 metres) i tornarà de nou al punt inicial.

Per l’altra part, la carrera llarga -Valltorta Trail- tindrà idèntica eixida i meta i també travessarà els punts més alts del tram anterior però, a més, els corredors travessaran Montegordo i el barranc de la Valltorta fins a arribar als 1100 metres. En aquest entorn passaran pels Tolls de Rufino i la Cova dels Cavalls abans d’arribar al Museu de la Valltorta.

L’Ajuntament de Tírig col·labora amb l’organització d’aquesta prova que discorre principalment pel seu terme municipal i posa en valor el seu entorn natural. En finalitzar totes dues proves tindrà lloc el lliurament de premis, prevista a les 11 hores per a la marxa i una hora i mitja després per al Trail.

Comparta sus opiniones