Nova gestió del Centre BTT Maestrat de Tírig

L’Ajuntament de Tírig i l’empresa Maesports Turismo Deportivo han signat un contracte per a dur a terme la gestió del nou centre BTT de la localitat. Una gran notícia per al municipi i tots els amants de les dos rodes i els pedals, ja que s’ofereix tota una nova via i experiència per als ciclistes. Així, Maesports Turismo Deportivo és l’empresa que gestionarà el Centre BTT Maestrat ubicat a Tírig a partir del pròxim 1 de novembre.

El projecte consistirà en assistir als ciclistes i corredors que vulguen acompanyament o informació sobre rutes de la zona, lloguer de bicicletes elèctriques, servei d’autoreparació, dutxa i una oferta de productes relacionats amb l’esport.

Amb un mínim de 100km de circuits, perfectament cartografiats i balitzats, s’ofereix una manera activa de gaudir de la comarca del Maestrat, tant per a famílies que prefereixen realitzar excursions de baixa dificultat, com per a esportistes que volen recórrer el terreny amb les pulsacions a 180bpm.

Una nova gestió del Centre BTT que comença amb el propòsit de donar a conéixer l’entorn i els recursos turístics i comercials de la zona a través de l’esport.

Comparta sus opiniones