La prehistòria torna a Tírig en un cap de setmana per al record

– Visites guiades, recreacions, tir amb arc, mercat i concerts han fet gaudir als assistents a la V Fira Prehistòrica

Durant el cap de setmana Tírig ha tornat diversos milers d’anys en el temps fins a l’època prehistòrica per a recordar les seues arrels. Així, la localitat ha celebrat la cinquena edició de la seua Fira Prehistòrica.

«Hem viscut dos dies amb una gran participació que ni la pluja ha pogut deslluir» ha afirmat l’alcalde, Juanjo Carreres. I és que, han sigut centenars les persones que han gaudit de les diferents activitats programades. «En el sopar del dissabte érem quasi 400 persones reunides en germanor» ha destacat Carreres.

Les activitats s’han desenvolupat tant en el nucli urbà, a l’aire lliure i en la carpa, com en el Museu de la Valltorta. Tallers infantils, els pobladors prehistòrics recorrent els carrers, les xarrades i conferències, la música, les degustacions gastronòmiques, i els llocs de venda de productes han donat forma al cap de setmana.

«La Fira Prehistòrica és un dels esdeveniments més destacats en el calendari tirijà. Des de l’Ajuntament donem les gràcies a totes les persones, entitats i associacions que ens han ajudat a fer-la possible, així com a totes les persones que no han dubtat a visitar Tírig aquest cap de setmana» ha finalitzat l’alcalde.

Comparta sus opiniones