La música i les activitats familiars marquen l’inici de les festes patronals de Tírig

Els festejos en honor a Sant Jaume seran del 21 al 30 de juliol

Com a marca la tradició, amb el mes de juliol arriben a Tírig les festes patronals en honor a Sant Jaume. 10 jornades festives plenes d’activitats per a tots els gustos i edats organitzades per l’Ajuntament en col·laboració amb les associacions locals.

El tret d’eixida als festejos el posarà aquest mateix divendres dia 21 el volteig de campanes, al qual seguirà una cercavila de la banda municipal Santa Quitèria i la discomòbil The End amb Rober Angles i L. Wheels.

El dissabte al matí, a les 11.30h, seran les ‘corregudes’ en el carrer del Pou. La vesprada estarà amenitzada per un concurs de guinyot al carrer Nou, l’espectacle infantil ‘Trasgos’ en la plaça del Mercat, l’orquestra Atalaia i la Discomòbil The End amb L. Wheels.

El diumenge de 10h a 13.30h serà el torn d’un taller de caça amb arc, manualitats, falconeria i simulador de tir en el pavelló. A partir de les 18h arribaran la missa en honor als difunts, la gimcana ‘Racons de Tírig’ en versions infantil i adulta i el concert de la Banda Municipal i la Rondalla Tirijana en la plaça del Mercat.

Amb el començament de la nova setmana no ceseran les activides lúdiques i festives. El dilluns 24 arribaran, per exemple, un parc aquàtic i el sopar de ‘tombet de bou’ i el dimarts 25 la missa, la processó i el Ball Pla honraran a Sant Jaume. Els esdeveniments taurins, per part seua, no arribaran fins al dijous 27 de juliol i hi haurà embolades, jonegades, entrades, eixides i proves de caps de bestiar de les ramaderies Germans Bellés, IVANET i Germán Vidal.

El programa complet de les festes es pot consultar en la pàgina web i xarxes socials de l’Ajuntament de Tírig.

Ací podeu llegir el programa complet 

Comparta sus opiniones