La importància dels fons europeus per al desenvolupament de l’interior s’analitzarà a Tírig

– La jornada serà el 9 de novembre de 10.30h a 13.30h

El dijous 9 de novembre el saló de plens de l’Ajuntament de Tírig acollirà una jornada sobre l’impacte dels fons europeus en la vertebració territorial de l’interior. Organitzat per la Direcció General de Fons Europeus i Sector Públic de la Conselleria d’Hisenda, Economia i Administració Pública, l’esdeveniment té la finalitat de fer arribar a la ciutadania l’impacte que tenen els Fons Europeus FEDER i FSE en la vertebració territorial de l’interior de la Comunitat Valenciana, mostrant exemples de projectes i possibles ajudes i iniciatives de les quals es poden beneficiar empreses i la ciutadania en general.

Així les coses, a les 10.30h hi haurà un cafè de benvinguda que donarà pas a la inauguració de les jornades a les 11h amb la participació del Director General de Fons Europeus i Sector Públic, Jesús Gual Sanz; de la Vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Mª Ángeles Pallarés Cifre; i de l’alcalde de Tírig, Juanjo Carreres Montull. La primera xerrada, des de les 11.10h, serà sobre la programació FEDER-FSE+ 2021-2027 en la Comunitat Valenciana i estarà impartida per Jesús Gual Sanz. En acabar Julio Sanchis, Cap de Servei Suport Tècnic DG Fons Europeus i SP-Generalitat posarà exemples pràctics de projectes finançats per FEDER i FSE+ 2014-2020. La següent intervenció serà la de Kilian Zaragozá, CEO Naria Digital, com a cas d’èxit a Castelló gràcies als fons FEDER 2014-2020.

A les 12.10h, Javier Minguez Pontons, Cap de l’Àrea d’Empreses i Associacions de l’IVACE, parlarà sobre les ajudes finançades per FEDER 2021-2027 dirigides a empreses. I a les 12.30h serà Juan José Diez Cercós, Cap de Servei de Foment de l’Ocupació, qui comptarà les ajudes a empreses i entitats locals finançades pel FSE+ 2021-2027.

Les ajudes a les pymes es coneixeran a les 12.50h, quan Cristina Alabau, Cap Secció II.RR. DG Fons Europeus i SP – Generalitat, parle sobre els incentius regionals i les ajudes finançades per FEDER 2021-2027.

La jornada acabarà amb l’exposició de projectes finançats per Fons Europeus a la província de Castelló de la mà d’Ana Belén Arzo, Cap de Servei Promoció Econòmica i Relacions Internacionals, i de José Manuel Fabra, Cap de Servei d’Enginyeria Interna. En finalitzar, seran les conclusions i el tancament de l’esdeveniment.

Totes aquelles persones interessades a assistir es poden apuntar de manera gratuïta a través del següent enllaç: https://bit.ly/SideEventTirig

Comparta sus opiniones