Inscripcions obertes per a l’Escola de Pasqua 2024 de Tírig

Els xiquets i les xiquetes que estiguen cursant d’infantil 2 anys fins a 6é de primària podran gaudir de l’Escoleta de Pasqua que es portarà a terme a Tírig a càrrec de l’empresa d’animació IOCUM. L’Escoleta d’enguany girarà entorn la temàtica ‘Alícia en terra de meravelles’.

L’Escoleta es farà els dies 28 de març, 2, 3, 4 i 5 d’abril, i tindrà un horari de 9 a 13 h. Concretament els dies es dividiran en sis moments. Els xiquets i les xiquetes entraran a l’Escoleta entre les 9 h i les 9. 30 h, quan es planejaran les activitats del dia. A partir d’aquesta hora es farà la primera activitat. Seguidament, a les 10.15 h s’esmorzarà i es deixarà una estona de temps d’oci. Així doncs, a les 11 h serà el torn de la segona activitat, que anirà seguida, a les 11.45 h, de la tercera. Finalment, entre les 12.30 h i les 13.30 h es faran jocs més tranquils i es podrà anar recollint als alumnes.

Quant a les activitats, es tocaran diversos temes entorn la temàtica principal. Gimcanes, cerques, carreres, festes, etc. A més, aquestes aniran acompanyades de la lectura del conte d’Alícia en terra de meravelles. Així doncs, xiquetes i xiquets gaudiran al màxim d’aquests dies d’inici de la primavera amb l’Escoleta de Pasqua.

Aquesta escoleta està subvencionada per l’Ajuntament de Tírig, i té un preu de 40 € per xiquet/a, caldrà abonar-lo, junt amb la fulla d’inscripció, a l’Ajuntament abans del 20 de març. Per a més informació consultar el següent enllaç
https://drive.google.com/file/d/1okn2jt_52yVtmFxBLv47qwZo8m8eI9rz/view?usp=sharing

Comparta sus opiniones