El CRA L’Ullastre de Tírig demana un poble net

L’alumnat de la classe dels cuiners i les cuineres del CRA L’Ullastre de Tírig estan treballant, durant aquest curs, aspectes relacionats amb els residus. És per això que els i les alumnes s’han pronunciat per demanar un entorn net i sostenible mitjançant diverses accions.

Totes aquestes accions es basen en diverses activitats que es fan al llarg del curs. Reutilització de material, reciclatge a l’aula, batudes de neteja i classificació dels residus, etc. Dins d’aquestes accions també s’ha portat a terme una visita a l’Ecoparc i un decàleg de bones pràctiques.

Aquest decàleg de bones pràctiques convida als veïns i les veïnes a ajudar l’alumnat a fer batudes de neteja arreu del poble, a recordar de tirar el fem a les papereres, col·laborar a tindre un poble net, portar sempre una bossa damunt, buscar contenidors de reciclatge, utilitzar l’Ecoparc, no tirar ‘colilles’ a terra i reciclar.

Finalment, l’alumnat i el professorat de la classe dels cuiners i les cuineres han realitzat un vídeo sota el missatge ‘Stop Fem’. Juanjo Carreres, alcalde de Tírig, afirma que «totes les iniciatives per a millorar el poble són bones importants». A més, ressalta la importància de «fer aprendre a les noves generacions a cuidar el que és seu perquè s’acostumen i tinguen en compte la importància del reciclatge». Per acabar, Carreres afirma que «últimament des de l’Ajuntament de Tírig estem impulsant moltes campanyes com aquesta i estem incloent missatges concienciadors als bandos, ja que considerem primordial el fet de mantenir Tírig net».

Comparta sus opiniones