El Centre BTT de Tírig obri les seues portes l’1 de novembre

El pròxim 1 de novembre, dilluns festiu nacional, obrirà les seues portes de manera oficial el nou Centre BTT de Tírig. L’esdeveniment comptarà amb rutes per a totes les edats i nivells, així com amb un dinar popular i música per a amenitzar la vesprada.

D’aquesta manera, a les 9h començaran les rutes “Pro” de 40 quilòmetres i 800 metres de desnivell positiu dirigida per Álex Marrasé i “Amateur” de 30 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu guiada per Nicolás Roda. Les dues rutes tindran una duració aproximada de 2 hores i mitja. Sobre les 12h es durà a terme l’obertura oficial del Centre. En acabar es realitzarà una ruta familiar de 5 quilòmetres apta per a tota la família. La següent parada del dia serà al Parc de la Raboseta, on se celebrarà una barbacoa i l’actuació d’un DJ.

Recordar que el nou Centre BTT de Tírig està gestionat per Maesports Turismo Deportivo. Es tracta d’un projecte esportiu que consisteix en l’assistència a ciclistes i corredors que vulguen acompanyament o informació sobre les rutes de la zona, lloguer de bicicletes elèctriques, servei d’autoreparació, dutxes i una àmplia oferta de productes relacionats amb aquesta activitat.

Totes aquelles persones interessades a obtindre més informació sobre l’esdeveniment de l’1 de novembre poden contactar amb l’Ajuntament de Tírig telefonant al 964 41 86 12.

Comparta sus opiniones