Ajuntament de Tirig

Salutació de l'alcalde

Estimats ciutadans,

 

Com a alcalde de Tírig, la meva més cordial benvinguda als que visiten la pàgina oficial del nostre Ajuntament, on podreu trobar totes les dades d'interès relacionades amb les activitats pròpies de la Corporació.

 

Com a institució pública més propera a la ciutadania, els ajuntaments tenen com a principal obligació, facilitar la informació dels seus serveis de la manera més àgil i accessible.

 

Amb aquest objectiu posem al teu servei aquesta pàgina d'Internet on es detallen una sèrie de dades i es faciliten les consultes d'una forma ràpida i còmoda.

 

Informació administrativa, convocatòries i altres demandes es mostren en aquest mitjà, que a més inclou informació turística del municipi per a qui ens vulgui visitar.

 

En definitiva, es tracta d'un instrument al servei de la ciutadania i d'aquelles persones que tenen interès per Tírig perquè, ni tan sols la distància física, sigui un impediment per sentir prop de l'Ajuntament.

 

Desitjaria que ens enviéssiu quantes propostes i suggeriments estimeu oportunes, d'aquesta manera podrem fomentar encara més la freqüent relació que venim mantenint des d'aquesta Corporació amb els veïns.

 

Una cordial salutació,

 

Juanjo Carreres.

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Portal desenrotllat amb Drupal