Ajuntament de Tirig

Cartell / Cartel
Cartell / Cartel
Divendres, Setembre 15, 2017 - 09:30
Curs Sènior en Ciències Humanes i Socials. Seu del Nord
Durant el mes de setembre s'obri el termini per a formalitzar les matricules del Curs  Sènior en Ciències Humanes i Socials de la Seu del Nord. Curs oferit en el Programa de Formació Permanent de la UJI el qual té com a objectiu principal acostar els
coneixements acadèmics a tot el territori de la nostra província així com afavorir l'entorn i trobada cultural que al seu torn ajudarà a millorar la qualitat de vida dels sèniors.
 
Des d'ací fem una crida a tots els majors de 55 anys de la Seu del Nord, on les classes s'imparteixen a Vinaròs i Sant Mateu i on amb facilitat poden accedir estudiants sèniors d'altres poblacions limítrofs: Benicarló, Peníscola, la Salzadella, Xert, la Jana, Calig, Traiguera, etc. perquè s'unisquen a aquest projecte educatiu, cultural i formatiu.
 
Per què? per la gran diversitat de temes que abasten les assignatures troncals, que ens ajuden a entendre les societats de les quals venim igual que la societat a la qual anem. A més, pels interessantíssims tallers que s'aniran fent al llarg del curs, i el projecte “reconstrueix un moment històric”.
 
Per la possibilitat de participar en trobades amb altres estudiants, visitar museus, poblacions amb valor cultural i patrimonial, realitzar tallers pràctics, com els d'Aspectes pràctics de la teua Salut, Cursos d'Informàtica o Seminaris de Literatura i Cinema.
 
Perquè més enllà de les classes, hi ha jornades de convivència en les quals s'accentua el paper socializador d'aquests cursos, amb el qual es promou la comunicació i la convivència entre els alumnes i la transmissió de coneixements a les generacions més joves.
 
Perquè l'exercici mental és igual o més important que l'exercici físic dins del procés de fer-nos majors saludablement.
 
I perquè per a aprendre, divertir-se, fer nous amics, ampliar les vostres mires, i exercitar la ment… no fa falta que us desplaceu desenes de quilòmetres fins a la Universitat, sinó que la UJI porta la Universitat fins a vosaltres, fins als vostres pobles.
 
Com dir que no a semblant oportunitat?
 
Les classes es desenvolupen els dimecres a la vesprada de 16h a 19h en la Biblioteca de Vinaròs i el Saló d'Actes dels Jubilats de Sant Mateu i es complementen alguns dimarts amb el mateix horari.
 
El dia 4 d'octubre començarà la docència en la Seu del Nord, no ho dubtes i aprofita aquesta oportunitat. Pots informar-te en la pàgina web: mayores.uji.es, a través del correu electrònic majors@uji.es o en el telèfon 964729321.
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
Portal desenrotllat amb Drupal