#
113
0
Servicis
113

Ajuntament

Tírig es promociona en Fitur

Amb motiu de la Fira Internacional de Turisme que se celebra aquesta setmana, una representació del consistori de Tírig, encapçalada per l'alcalde, Juanjo Carreres, s'ha desplaçat fins a Madrid per a promocionar el municipi.
 
Segons ha assenyalat Carreres, l'equip de govern s'ha reunit amb membres de la revista Viajar con Hijos i amb les empreses Itinerantur i Bikefriendly, les quals ajuden al municipi en l'engegada del centre BTT Maestrat en el municipi.
 

Tírig construeix un nou dipòsit d'aigua

L'Ajuntament de Tírig ha iniciat els treballs de construcció d'un nou dipòsit d'aigua amb el qual proveir al municipi i a les granges de l'entorn. Així, aquest nou dipòsit, amb capacitat per a 1.000 metres cúbics d'aigua, se sumarà als dos ja existents: el del càmping amb 100 m3 i el del poble amb 400m3.
 
Les obres, que han sigut adjudicades a l'empresa Pavasal, es realitzen gràcies a l'aportació de 140.000 euros per part de la Diputació de Castelló. Cal assenyalar que s'espera que estiguen finalitzades en un termini de dos mesos.
 

Etiquetes

Les Escoles Matineres i les Unitats de Respir Familiar de la Diputació beneficien a prop d'un miler de famílies de l'interior

• Aquestes iniciatives del Govern Provincial es consoliden com a recursos fonamentals per a lluitar contra la despoblació
• Vicente-Ruiz: “S'han constituït en aliats dels ajuntaments contra la despoblació i l'envelliment de la població”

Tírig aposta pel cicloturisme per a potenciar el seu patrimoni

L'Ajuntament de Tírig, juntament amb la Diputació de Castelló, té entre els seus objectius a curt termini fomentar el turisme en la zona atraient al turista actiu i esportista. Així, des del consistori s'ha plantejat la creació del nou centre BTT “Maestrat”, que amb seu a Tírig, recorrerà diferents punts de la comarca. Valorada en 70.000 euros, l'actuació pretén potenciar els recursos turístics existents, unint-los i posant-los en valor a través de rutes ciclistes per a totes les edats, que puguen realitzar tant famílies com a esportistes.

Tírig rep amb il•lusió als mags d'Orient

Els xiquets i xiquetes de Tírig van rebre la visita dels Reis Mags d'Orient. Les seues Majestats Melchor, Gaspar i Baltasar van arribar al poble per la carretera d'Albocàsser. Ho van fer en tractor acompanyats per torxes. En la plaça de l'Església van dipositar l'ofrena davant el naixement que es va crear en la porta de l'església. A la nit van iniciar una volta per les cases dels xiquets de la localitat per a repartir regals als més xicotets.

 

Fes clic per a veure les fotos en facebook

Els reis visitaran personalment als xiquets i xiquetes de Tírig

-Arribaran el divendres dia 5 a les 20.00 hores

Melchor, Gaspar i Baltasar arribaran a Tírig el divendres dia 5 a les 20.00 hores. Així ho han anunciat els patges reals en un missatge que ha arribat. Segons han comunicat els mags d'Orient, està previst que arriben al municipi des d'Albocàsser. Per a la seua arribada a Tírig s'ha previst un tractor que els servirà per a avançar pels carrers del poble.